Méregtelenítés, lúgosítás tiszta víz és tiszta tudat

Milyen vizet igyunk a méregtelenítéshez? 

Ahhoz, hogy megértsük, miért fontos a tiszta, vegyszermentes víz fogyasztása a méregtelenítéshez, először meg kell értenünk azt, hogy mi az összefüggés a tiszta víz és a tiszta tudat fogalma között. Bár abszolút tiszta víz nem létezik, a laboratóriumi munkákhoz használt vizet kivéve, ugyanúgy ahogy 100%-osan tiszta tudat sem létezik.

A tiszta víz az aranynál, sőt a gyémántnál is sokkal értékesebb legalábbis az egészség és a méregtelenítés szempontjából. Egyre kevesebb van belőle, így egyre értékesebb lesz.

Mi köze a tiszta tudatnak a méregtelenítéshez?

A tiszta tudat mi is? Sokkal könnyebb megmondani, hogy mi nem az! A tiszta tudat állapotát úgy tudod elérni, hogy meditálsz és teljesen kikapcsolod a tudatodat, ez által tiszták lesznek a gondolataid. Ezt az állapotot el tudod érni egy gondosan megtervezett és betartott méregtelenítés által is. A méregtelenítés és a meditálás között sok az összefüggés. Mindkettő megtisztítja a tudatot. Talán annyi a különbség, hogy a méregtelenítés nemcsak a tudatot, a testedet is megtisztítja. A meditálás és a méregtelenítés során a szíved megnyugszik, nem ver hevesen, megszűnik minden stressz és izgalom körülötted, az agyad kikapcsol, egyszóval megtisztulsz testileg és lelkileg is. Meditálással, méregtelenítéssel  eléred a tiszta tudat állapotát.

Milyen szerepet tölt be a víz és a tudat a méregtelenítésben?

A víz és a tudat egyaránt fontos a méregtelenítéshez. A víz az életet jelenti. Iszunk belőle, főzünk vele, úszunk benne, különös helyet foglal el az életünkben. Ha nem jutna vízhez a szervezetünk, megszűnne az élet. A tudat legalább ennyire fontos. Alapvetően az összes élettani folyamathoz használjuk, gondolkodunk vele, képzelünk, tervezünk, ízlelünk, látunk, hallunk, figyelünk. A víz szállítja az összes vitamint, tápanyagot, ásványi sót a szervezetünkbe, és a víz vezeti is ki az összes testünkben felhalmozódott salak-és méreganyagot. Víz nélkül lehetetlenné válna a méregtelenítés!

És még egy fontos összefüggés: ugyanúgy ahogy a tiszta vizet szennyezi a környezet, az ember, a tudatunkat és a testünket is szennyezzük, mérgezzük. Itt van az összefüggés a méregtelenítés, a tiszta víz és a tiszta tudat fogalmak között.

Milyen vizet igyunk a méregtelenítéshez?

Az emésztőrendszeri megbetegedések 35%-ánál a szennyezett csapvíz tehető felelőssé. A méregtelenítés az egyetlen fegyver ahhoz, hogy a testünkből kiürítsük a szennyező anyagokat, és a méregtelenítés egyik legfontosabb eleme a tiszta víz fogyasztása. A sikeres méregtelenítés a megfelelő folyadékmennyiség bevitel mellett lehetséges. A tiszta víz átmossa az egész szervezetet a méreganyagoktól. Minél több tiszta vizet iszunk, annál jobb lúgosító hatást érünk el, annál inkább lehetővé válik, hogy megtisztuljon az egész szervezet.

Azért fontos tiszta vízzel folytatni a méregtelenítést, mert ha például a víz már klórt vagy egyéb vegyi anyagokat tartalmaz, kevésbé lesz képes arra, hogy felszabadítsa a szervezetünkből a salakanyagokat. Ha nyomokban tartalmaz bármilyen szintetikus anyagot, akkor már káros hatással van a vesére és a májra is. A szűrt tiszta vizek, szénsavmentes ásványvizek ma már széles körben elérhetőek, ha lehet, kerüljük a csapvizet, vagy ruházzunk be egy vízszűrő berendezésre, hogy kialakíthassuk egyedileg a saját vízellátásunkat.


 

Csatlakozz hozzánk!