Öregedés

Savtalanítás a fiatalság forrása!

A fiatalság nem akadály

Nem kellenek a ráncok, a súlyfelesleg, a betegségek? Fiatalos külsőt és teljesítményt szeretnél? Rendelkezésre áll egy csodaszer, méregtelenítéssel és lúgosítással évekkel meghosszabbíthatod az életed, úgy, hogy azt életed végéig jó minőségben éld le azt külsőleg és belsőleg egyaránt. Irigykedve nézzük még ma is a hozzánk nyugatabbról érkező nyugdíjas párokat, akik fiatalos külsővel és lendülettel pihennek nálunk. Elnézem őket és a szemük, arcuk a kiegyensúlyozottságról, vidám pozitív életszemléletről árulkodik. A lelki béke, szeretet életmeghosszabbító öngyógyító erejéből táplálkozik testük.

A természetellenes cselekedeteink öregítenek

120 évig lennénk hivatottak élni, teljes egészségben (szellemileg és fizikálisan). Biológiai öregedésünk nem kellene, hogy másokra rászorultan a mindennapok életminőségének felbomlásával járjon. Az emberek többsége felelős betegségeiért. Az emberek rendkívül hiúk, és csak azt veszik észre ha bőrük öregedni kezdett, ha alakjuk már nem a régi, ha hajuk mennyiségének felét már elvesztették és bele sem gondolnak, hogy ezek a külső jelek belső torzulásokra vezethetők vissza. A csodában bíznak, plasztikai műtétekben, művi dolgokban. Pedig pont a természetellenes, művi életmódjuknak köszönhetik a korai öregedést.

Savak és mérgek a lúdasak!

Minden bosszúság, mindenfajta stressz, minden nem természetes táplálék, minden természetellenes és így életidegen magatartás savakat és mérgeket halmoz fel a testben. A szervezet mindent megtesz, hogy ezeket a rozsdásító, öregítő hulladékokat eltávolítsa. Ezért ásványi anyagokat von el a szervektől, csontoktól és ha már az is kevés elraktározza a szövetekbe szervekbe a felesleget. Az öregedés felgyorsul ha nem tartjuk karban a testünket és mostohán bánunk vele. Ezzel ugyanakkor a betegségek és a szenvedés alapjait is megteremtjük. Mint egy autóval, amit szervizbe viszünk, lemosunk csinosítunk, olajat töltünk bele. A szervezet is gondoskodást igényel, ha nem rendeltetésszerűen használod akadozik a motor, pedig Neked csak meg kellene takarítanod. Semmi mást nem kellene tenned, mint rendszeresen méregteleníteni és lúgosítani, a többit a szervezet elintézi.

Az öregedés visszafordítható

Az öregedési folyamatokat bármikor leállíthatjuk és visszafordíthatjuk. Nem kíván nagyobb erőfeszítéseket, és mindenkinél ugyanahhoz az örvendetes eredményhez vezet: jóval hosszabb ideig megőrizzük fiatalságunkat, és öregkorunkig egészségesek és erősek maradunk.

Számtalan betegség létezik, a kiváltó ok azonban mindig ugyanaz: mérgek és savak, amit a természetellenes, az életnek nem megfelelő életmódunknak köszönhetünk. Rossz az életmódunk, ha nem vagyunk egészségesek, és nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Sokan azonban orvosságot szednek a fájdalom ellen, és ha a fájdalom elmúlik, azt képzelik, hogy egészségesek.

A mérgek és savak elsavasodást (rozsdásodást) idéznek elő. Sajnos az elsavasodás civilizációs megbetegedés, ami minden betegség alapja. Nem hiába hangoztatja az alternatív medicina, hogy minden betegség kezelésének első számú pontja a méregtelenítés és lúgosítás kell legyen.

A szervezet egyensúlya az egészség és fiatalság alapja, az egyensúlyvesztés a betegségek és öregedés alapja.

120 évig lennénk hivatottak élni, teljes egészségben

Vannak olyan népcsoportok, sőt egész népek, akiknél teljesen normálisnak számít az, ha több mint száz évet ér meg az ember anélkül, hogy bármikor is megbetegedne. Ez azt bizonyítja, hogy mindez még manapság is lehetséges. És meglepő, hogy egészen egyszerű lépések milyen hihetetlen mértékben javítanak az ember egészségi állapotán nagyon rövid időn belül. E téren a test savtalanítása és méregtelenítése a legfontosabb lépés, amely minden terápia alapja, valamint a gyógyulás és öregkorunkig megőrzött egészség feltétele.

Visszafordítjuk az idő kerekét

Az idő kerekét vissza lehet visszafordítani, egészséges életvitellel, rendszeres méregtelenítéssel és lúgosítással lehet. Jelentős mértékben kivédhetők az öregedés hátrányos hatásai, ha a kiváltó okok generálta savaktól és mérgektől megszabadulunk. Figyelj arra, hogy ne bánj mostohán a testeddel, figyelj az egyensúlyra. Az öregedés az öreggé válás folyamata, amely a test minden egyes részére hatással van. Egyéb változások mellett a haj megőszül, a bőr megráncosodik, az izmok és ízületek elvesztik rugalmasságukat, a csontok meggyengülnek, a memória hanyatlik, a látás romlik, és a szervezet általános ellenálló képessége csökken. Megöregedni viszont nem azt jelenti, hogy meg kell csúfuljon a tested és betegségekkel kell hadakozz. Természetes biológiai öregedésünknek egyáltalán nem azt jelenti, hogy az életminőségünket nagymértékben rontó, romboló betegségek és külsőnk torzulása a természettel együtt járó folyamat.

Sejtszintű nagytakarítás kell

A legtöbb sejt születése, növekedése és pusztulása az egész élet során tart. A savak és méreganyagok hatására azonban több sejt pusztul el, mint amennyi létrejön, és ez valamennyi testfunkció lassú leépüléséhez vezet. Az elsavasodás okozta biokémiai folyamatok idő előtti öregedéshez vezetnek. A savasodás részben elkerülhetetlen, mert a normális anyagcsere során is állandóan keletkeznek. Külső tényezők - például idegeskedés, szorongás, feszültség, boldogtalanság, szeretet nélküliség, cigarettafüst, környezetszennyezés, túlzott alkoholfogyasztás, röntgen és napsugárzás – fokozzák az öregedést.

Rendszeresen méregtelenítsen és lúgosítson, ha lassítani akarja az öregedés folyamatát. A savak és mérgek kiűzése az öngyógyító folyamatok sorát indítja be, már egy negyven napos kúra alatt is megtapasztalhatja az életminőségének javulását.

Ragyog a külső, ha tiszta a belső!

Csatlakozz hozzánk!