Ajánljuk a felgyorsult életvitel egyensúlyozójaként,
a tartós egészség és fiatalság megőrzéséhez
vagy visszaszerzésére. A közérzet javítására és
külső kivetítőnkön (alakunkon, hajunkon,
bőrünkön, kötőszövetünkön) jelentkező
elváltozások visszafordítására.

Ez a zöld koncentrátum, megszabadít a bénító, öregítő savaktól, salakanyagoktól és mérgektől.
A Puridren®-ben található 12 gyógynövény mindegyike elkap egy kiválasztó szervet és fokozza áteresztő képességét, méregteleníti azt. A gyógynövények adta szerves klorofill koncentrátum pedig megköti a savakat és kivezeti a szervezetből, hogy megfelelő pH érték mellett tudjanak dolgozni értünk legkisebb egységeink a sejtjeink.


3 egyszerű
lépés:

1.) vegyél 1.5 L
szénsavmentes vizet
2.) adj hozzá egy kupak Puridren®-t
3.) idd meg egész nap egyenlő arányban
elosztva!

 


 

A lúgosítás és méregtelenítés a természetgyógyászat alapja. Minden tünet sejtszinten veszi kezdetét, ha a tüneteket nem kezeljük, akkor azok betegség formáját öltik. A Puridren® a természetgyógyászat alapját testesíti meg,az egész testre hatást gyakorló lúgosító-méregtelenítő munkáján keresztül.

A főzetbe 12 gyógynövény hatóanyagát és klorofill koncentrátumát sűrítettük. A szerves klorofillok elkapják a savakat, míg a gyógynövények az összes szervet megtisztítják és kivezetik a mérgeket.

Mi lesz a végeredmény?

A szervek és szervrendszerek totális megfiatalodása, azaz egészség, ami a külső kivetítőkön is tapasztalható, mint a kötőszövet (a tiszta, szép bőr, fényes és erős haj, köröm, narancsbőr-mentes feszes kötőszövet, csillogó szemek, karcsú test) és életminőség javulás, ami pozitív, mosolygós mindennapokat jelent. .

 

  1. ha reggel a tükörben, ilyen gyűrött
    kutyafej néz vissza rád
  2. ha nem csak gyűrötten nézel ki,
    de kutyául is érzed magad
  3. ha keveset eszel és mégis hízol!
  4. ha már nem vagy a régi:korai öregedést,
    depressziót, krónikus fáradtságot, elhízást, emésztési zavart, allergiát, puffadást, gyomor és bélpanaszt, csökkent immunműködést, alvászavart, szellemi és testi tunyaságot tapasztalsz magadon.


3 egyszerű
lépés:

1.) vegyél 1.5 L
szénsavmentes vizet
2.) adj hozzá egy kupak Puridren®-t
3.) idd meg egész nap egyenlő arányban
elosztva!

 

Mit tapasztalsz?

A vizeleted színe, szaga és állaga jelentősen meg fog változni, látod a WC-n, hogy a lúgosítás elindult. A leggyorsabb megoldás, hogy zsírpárnákat veszíts! A sikertelen fogyókúrák azért történnek meg, mert nem a kiváltó okot kezeljük. Az ok ugyanis az anyagcserét bénító "szemétben" rejlik. A nyúlékony zsírsejtek, nem mások, mint remek salakanyag raktárak a szervezet számára, akárcsak a kötőszövet, ami narancsbőrt, petyhüdtséget eredményez. Vagyis, egy az összes kiválasztó szervet megdolgozó, alapos lúgosítás és méregtelenítés, felszámolja a salakanyag raktárakat, amitől Te karcsúbb, feszesebb és nem utolsó sorban vitálisabb leszel! A Puridren® beindítja a test öngyógyító folyamatait, megteremti a test - lélek - szellem harmóniáját.

Évi kétszeri méregtelenítéssel-lúgosítással növeljük a tápanyagok hasznosulását, fokozzuk az anyagcserénk, ezzel pedig megállítjuk a korai öregedést és ezért felelős civilizációs "betegségeket", mint allergia, fejfájás, migrén, elhízás, candida, cukorbetegség, szélsőséges emésztési zavarok, magas vérnyomás, depresszió, függőségek, alvászavarok, mozgásszervi panaszok...

Minden betegség sejtszinten veszi kezdetét.

A test 70%-a víz, minden biokémiai folyamat ennek a vizes közegnek a segítségével megy végbe. A szervezet legkisebb egységei a sejtek, ebben a vizes közegben élnek, dolgoznak. A sejtek (én csak kicsi Én-eknek hívom őket, mert ugyanúgy, kommunikálnak, dolgoznak, esznek, isznak, és ürítenek, mint mi) működése ennek a vizes közegnek a tisztaságától (pH) és tápanyagtartalmától függ.

Egy alapos méregtelenítés ezt a sejtkommunikációt állítja helyre,

hatékonyabb táplálék feldolgozást, kiegyensúlyozott anyagcserét, erős immunrendszert és fiatalos külsőt-belsőt hagyva maga után. Amitől öregszel az a bénító savak és mérgek a testben. Ezek a hulladék anyagok eltolják a pH értéket, legkisebb egységeid a sejtek lassúbb tempóra váltanak.

Mennyi időre elég egy palack?

Egy palack 500ml, a napi adagja 25ml, így ez 20 napra lesz elegendő.

Minimumkúra-maximumkúra:

A Puridren® gyors és látványos eredményt hoz, ha kisebb egyensúlyvesztésről van szó, azonban a kúraidőt ki kell tolni, ha tüneteink (fejfájás, hajhullás, puffadás, narancsbőr, fáradtság…) megléte az egy évet meghaladja. A kúraidőket mindig az egyensúlyvesztés mértéke fogja meghatározni, sőt nagyobb egyensúlyvesztésnél az első 20 napban még rosszabbul is lehet, mint amikor belefogott a kúrájába. Természetesen az életkor, az életmód, és az életvitel (dohányzás, alkohol, stressz, rendszertelen vagy egyoldalú táplálkozás, gyógyszeres kezelés, betegségek) is mind- mind befolyásolják a kúra időtartamát. Ha pl. valaki napi 16 órát dolgozik, láncdohányos, nem figyel oda a helyes táplálkozásra (nem, vagy rendszertelenül étkezik) akkor a kúra időtartama ebben az esetben is kitolódik. A kúra meghatározása mindig személyre szabottan a fentiek figyelembevételével történik. A Puridren® kúraideje 120 nap, minimumkúrája 60 nap.

OETI: 3963/2008

Miért működik?

Amitől öregszel az a bénító savak és mérgek a testben. Ezek a hulladék anyagok eltolják a pH értéket, legkisebb egységeid a sejtek lassúbb tempóra váltanak, a tested pedig tünetekkel jelez (allergia, hangulatingadozás, emésztési zavar, bőrproblémák, súlygyarapodás, súlyvesztés), később a tünetek betegségek formáját öltik. Méregtelenítéssel és lúgosítással egyensúlyba kerülsz, beindítod tested, csodálatos öngyógyító folyamatait.

Adj hozzá jégkockát, mentalevelet, limeot, citromkarikát és idd élvezettel!

A szervezet 75 Trillió sejtből épül fel. Hasonló méretű és formájú sejtek szöveteket alkotnak. Két vagy több szövetből szervek lesznek. A szervrendszerek pedig a szervek és szövetek csoportjai, amelyek testfunkciókat látnak el. A szervezet tünetekkel (pl.:emésztési zavarok, fejfájás, koncentráció zavar) és a külső kivetítőinken megjelenő változásokkal (pl.:haj és bőrproblémákkal, fogyással, hízással) jelzi, hogy olajozott működéséhez nagytakarításra van szüksége. A Puridren® minden szervet méregtelenít, lúgosít és így hat a szervrendszerek működésére. A Puridren® a test totális méregtelenítője!

A termékbiztonságot és az egyenletes termékminőséget a steril zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőség-ellenőrzés biztosítja.

 

Csatlakozz hozzánk!