Méregtelenítés, nehézfémek

Miért fontos a nehézfém méregtelenítés?

Sajnálatos módon  szennyezett világban és szennyezett környezetben élünk. Az emberi testben felhalmozódnak ennek következményeként olyan méreganyagok is, mint az ólom, a higany, a kadmium.

A szervezetnek időnként nehézfém - méregtelenítésre van szüksége, hogy megszabaduljon ezektől. Ezek a fémek nagyon ártalmasak az emberi szervezet számára, és nem bölcs dolog figyelmen kívül hagyni jelenlétüket a szervezetben. Bár több módszer segítségével is eltávolíthatjuk ezeket a nehézfémeket a szervezetből, de természetes módon szinte lehetetlen ezeknek a méregtelenítése, tehát segítenünk kell a szervezetnek bizonyos nehézfém- méregtelenítésre alkalmas módszerekkel.

Ezek a fémek annyira kicsik, hogy jelentéktelennek tűnhetnek. De ahogy a mondás tartja, kicsi a bors de erős, nos ezek kis mennyiségben is veszélyesek az emberi test számára. Nagyon sok fajta betegséget generálhatnak, beleértve a rákot is.

A nehézfém méregtelenítés napjainkban kötelező.

Hogyan jutnak a szervezetbe a nehézfémek?

Az ember sok helyen kapcsolatba kerül a nehézfémekkel. Ide érthetjük az étrendet, a környezeti hatásokat, de még a fogtömés is ide tartozik.

Fogainkban található amalgámtöméseinkből higany kerül a szervezetünkbe.

Ez egy halálos és  lassan ölő méreg. A  levegő szennyezettsége is a nehézfém lerakódást támogatja minden egyes belélegzéssel. Az ivóvizeink is nehézfémekkel szennyezettek. Például  a kadmium nevű nehézfémmel, ami felhalmozódik a vesében, és a csontképzési folyamat enzimjeit gátolja. A tömegtermesztés remekei, italok és élelmiszerek fogyasztásával, és azok csomagolóanyagaiból is kijut szervezetünknek a nehézfémekből. Az élelmiszeripari adalékanyagok, tartósítószerek és színezőanyagok sem kímélnek minket. Aztán ott vannak az élvezeti szerek és az elektroszmog.  Tengeri- és víziállatok fogyasztásával jut szervezetünkbe az ólom és a higany nevű nehézfém. Az ólom zavarja az agyfunkciókat, a vérképző és kiválasztó szerveket, valamint elraktározódik a csontokban. A higany idegméreg, a halak és a tengeri emlősök testében feldúsul, így bejuthat az emberi szervezetbe is.

Sorolhatnánk még: védőoltásokból, gyógyszerekből, tisztítószerekből, kipufogógázból, kozmetikai termékekből, festő- és lakkozóműhelyekből…

Nehézfémek lerakódása a testben

A fémek lerakódnak az emberi szervekben és szervrendszerekben, a gerincben, valamint az agyban.

Ha nem tudunk megszabadulni a szervezetünkben felhalmozódott fémektől, akkor azok különféle kellemetlen tüneteket és betegségeket okozhatnak. Többek között bőrelváltozás, kiütés, ekcéma, allergia, bőrviszketés, fejfájás, asztma, légúti megbetegedés, hajhullás, emésztési zavar, ízületi fájdalom, krónikus fájdalom, kimerültség, a fertőzésekre való fogékonyság, alvászavar, depresszió, zavartság, daganatos betegség, gombás fertőzés, autizmus, tanulási nehézség, pszichés elváltozás stb. jelentkezhet.

Mára kiderült, hogy a gombafertőzéseket nagyrészt a nehézfémmérgezés okozza. A testünkbe jutó szervetlen fémek maguktól ugyanis nem tudnak kiürülni, ezért a szervezetünk próbálja megkötni, és szerves anyaggá alakítani őket. Ehhez a gombákat hívja segítségül, amelyek elszaporodnak bennünk, hogy megkössék a fémeket. Ha a gombákat gyógyszerekkel kezeljük, és visszaszorítjuk őket a bélrendszerből, akkor lehetőséget teremtünk arra, hogy felszabaduljanak a megkötött fémek. És beindul az ördögi kör: egy idő múlva újra elszaporodnak a gombák, hogy megkössék a fémeket, aminek a következményeképpen tönkremegy a bélflóra.

Ha a belek, a máj és a vesék nem képesek már megszabadítani a szervezetet az anyagcsere maradékaitól, a szervezet a légutakon és/vagy a bőrön át próbálkozik a méregtelenítéssel.
Ennek jele a bőrviszketés és az ekcéma minden fajtája (a herpesz is), a légutakban pedig az asztma , szénanátha és az arcüreggyulladás. Az "allergiák" azonban kerülő utakon, álcázva is támadhatnak a következő tünetek formájában: migrén , szédülés , a látóképesség csökkenése és általános, ólmos fáradtság.

A nehézfémek beépülnek a test szöveteibe szinte bárhol a szervezetben, de legnagyobb előfordulásuk a májban, szívben és a vesében található meg. Egy-egy nehézfém, káros láncreakciókat indíthat el, ha nem végzünk nehézfém méregtelenítést, mely millió szabad gyököt táplál. Ha a nehézfémek találkoznak a szabad gyökökkel a szervezetben, az egyenesen pusztító hatású lehet az emberi szervezetben.

Nehéz fémekkel párosulva a szabad gyökök újabb millió szabad gyököket hoz létre és ez a lánc reakció addig folytatódik, amíg a nehézfémek ki nem ürülnek a szervezetből méregtelenítés útján. Miután a szervezet megtelik szabad gyökökkel és nem lesz több hely számukra, mert minden helyet elfoglalnak, megsérül a DNS és rákos sejtek képződnek.

A megoldás méregtelenítés

Annak érdekében, hogy megfékezzük a szabadgyökök termelődését, és elterjedését méregtelenítésre van szükség, hogy kiűzzük a szervezetünkből a nehézfémeket. A méregtelenítés előtt egészségfelmérést kell végeznünk és meg kell győződnünk a máj optimális állapotáról. Utána elindíthatjuk a nehézfémek –méregtelenítés programot!

A nehézfém – méregtelenítés összetevői

Fontos, hogy a méregtelenítés során kellő mennyiségű klorofillhoz jusson a test. A méregtelenítésbe minden kiválasztó szervet be kell vonni, hogy így minden szervrendszert átmosva, sejtszinten történjen meg a méregtelenítés.

A Puridren méregtelenítő főzet, gazdag klorofill forrás és a benne található 12 gyógynövény hatóanyagaival minden egyes kiválasztó szervet átmos.


 

Csatlakozz hozzánk!